RTV Pendimi
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Tribuna per Jetimat
Kurban Bajrami te hoxha 2018
Ilaçe për zemrën / Rukja Mirësjellja - Edukata fetare

PARAQITU ASHTU SI JE

Jeto ashtu si je ti në realitet.

Mos e ndrysho zërin tënd.

Mos e zëvendëso theksin tënd.

Mos e kundërshto ecjen tënde.

Ti ke shije të veçantë dhe ngjyrë të veçantë.

Kur tenton të bëhesh tjetër, ndryshohen shija dhe ngjyra jote.

Ska dyshim se sa i bukur që je me aromën tënde origjinale.

Kjo, sepse ti je krijuar ashtu, prandaj jeto ashtu si je dhe mos tento të paraqitesh ndryshe!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

A I DI KËTO KATËR PREMTIME HYJNORE?!

Irfan Jahiu

PËRMBAJE GJUHËN TËNDE

Irfan Jahiu

PESË FATKEQËSITË E MËDHA

Irfan Jahiu

TË MBROJTURIT E SUNETIT NGA ATA QË E FYEJNË

Irfan Jahiu

FËMIJËT TANË DHE NAMAZI

Irfan Jahiu

LIDHJA FAREFISNORE

Irfan Jahiu

EDUKIMI I VAJZAVE

Irfan Jahiu

DEDIKUAR TË SPROVUARVE DHE TË PIKËLLUARVE

Irfan Jahiu

LIGJËSIMI I SELAMIT DHE DOBITË E TIJ

Irfan Jahiu