RTV Pendimi
Akademi Kuranit
Flyer Fahrschule struga
Goodlife
Kompania Ziel Bau
Auto Lider
Agjërimi Ilaçe për zemrën / Rukja

PARA MUAJIT RAMAZAN

– Kërkoj falje nga tri gjëra:
1. Nëse e zemërova dikë.
2. Nëse e dëmtova dikë.
3. Nëse e ngushtova dikë.

– I falënderoj tre njerëz:
1. Atë që tek ai kam respekt.
2. Atë që kishte durim me mua.
3. Atë që bën dua për mua kur jam larg tij.

– Ua fali tre personave:
1. Atë që më përgojoi kur nuk isha prezent.
2. Atë që më ofendoi.
3. Atë që më bëri padrejtësi.
– O Zot mundësona ta presim muajin e Ramazanit me gjynahe të falura dhe me vepra të pranuara!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

O BILAL, NGRITU DHE REHATONA ME NAMAZ!

Irfan Jahiu

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Irfan Jahiu

KUSH JANË TË LUMTURIT?!

Irfan Jahiu

O ZOT, TY T’U DREJTOVA DHE M’U PËRGJIGJE

Irfan Jahiu

ZOTI IM, UNË PO NGULFATEM

Irfan Jahiu

THUAJ: “MË MJAFTON MUA ALLAHU, SA MBËSHTETËS I MIRË QË ËSHTË”

Irfan Jahiu

PENDOHU, PENDOHU PARA SE TË TË VIJË VDEKJA

Irfan Jahiu

SHTATË KËSHILLA PËR TA PËRFORCUAR IMANIN

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: