RTV Pendimi
Auto Lider
Royal
Goodlife
Reklama e Fatmirit
Samet taurs
Lajme

Organizata humanitare ndërkombëtare Islamic Relief organizon iftar të përbashkët në Prishtinë

Muslim Shop

Sot më datë 13.05.2019 në hotel Emerald në Prishtinë, organizata humanitare ndërkombëtare e cila vepron tashmë dy dekada ‘Islamic Relief’ dega në Kosovë organizon iftar të përbashkët.
Krahas iftarit poashtu u mbajt edhe program i pasur i cili filloi me disa ajete kur-anone, pastaj vijoi me fjalim hyrës nga drejtori i Islamic Relief, më pas menaxherja Albulena Gashi ka prezantuar aktivitetet të cilat i kanë zhvilluar gjatë vitit 2018.
Gjatë këtij prezantimi kuptuam se kjo organizatë vepron në fusha të ndryshme si ate të edukimit,mjekësisë,bujqësisë,blegtorisë.

Islamic Relief ka departamentin e fëmijëve jetim e cila siguron nevojat thelbësore nga e cila sigurohen 300 fëmijë.
Vetëm gjatë vitit të kaluar për nder të Bajramit të Kurbanit ka shpërndarë ushqim në 16 komuna për 700 familje.
50 Familje kanë përfituar nga 35 pula në mënyrë që t’u ndihmojnë sadopak për nevojat thelbësore.
Në çdo fillim viti shkollorë rreth 450 nxënës pajisen me çanta dhe objekte shkollore.
Në këtë tryezë të madhe morren pjesë edhe personalitete të shquara si
Hoxhë Sedat Islami,
Hoxhë Sulltan Pajaziti,
Hoxhë Valdet Kamberi,
Ish Deputetja Labinotë Demi Murtezi, Ish ministri dr.Ferid Agani si dhe stafi i RTV Pendimi/ RTV Pendimi

Postimet e ngjajshme

Kur’ani 800-vjeçar tërheq vizitorët në veri të Turqisë

Kushtrim Guraj

YTB shtron iftar në Prizren

Kushtrim Guraj

Kryeparlamentari turk, Şentop, merr pjesë në iftarin e IBU-t në Shkup

Kushtrim Guraj

Gjermani, zjarri në një xhami shkakton dëme të mëdha materiale

Armend Emurllahu

Afganistan – 3 të vdekur në sulmin me bombë në xhami

Kushtrim Guraj

Shërbimi ushtarak i paguar do të bëhet i përhershëm në Turqi

Kushtrim Guraj

Haradinaj i drejton thirrje Vuçiçit për reflektim

Kushtrim Guraj

Rast i artë që shpesh herë po na ik!

Kushtrim Guraj

Kosovës i shtohet një Doktor Shkence në fushën e Tefsirit

Kushtrim Guraj