RTV Pendimi
Auto Lider
Flyer Fahrschule struga
Akademi Kuranit
Goodlife
Kompania Ziel Bau
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

O ZOT, TY T’U DREJTOVA DHE M’U PËRGJIGJE

Zoti im, Ty t’u drejtova dhe të thashë: “Unë po ndëshkohem dhe po ndiej dhembje.”

U përgjigje: “…mos e humbni shpresën në mëshirën e Allahut!…” (Ez-Zumer: 53)

Ty t’u drejtova dhe të thashë: “Nuk e kam askënd, jam i mjerë.”

U përgjigje: “…Ne jemi më pranë tij se damari i qafës së vet.” (Kaf: 16)

Ty t’u drejtova dhe të thashë: “Mos më harro mua.”

U përgjigje: “Prandaj, më kujtoni Mua (me namaz e lutje) që Unë t’ju kujtoj (me shpërblime)…” (El-Bekare: 152)

Ty t’u drejtova dhe të thashë: “O Zot, më jep shpresë.”

U përgjigje: “Me të vërtetë, pas vështirësisë – vjen lehtësimi!” (El-Inshirah: 5)

Ty t’u drejtova dhe të thashë:  “O Zot, si t’i realizoj ëndrrat e mia?”

U përgjigje: “Lutmuni Mua, se do t’ju përgjigjem…” (Gafir: 60)

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SHFRYTËZOJE JETËN PARA SE TË TË SHFRYTËZOJË AJO

Irfan Jahiu

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

DYNJANË E KUPTON KUR E HEDH DHEUN MBI ATË QË E DO

Irfan Jahiu

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Irfan Jahiu

DHURATAT QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN

Irfan Jahiu

O BILAL, NGRITU DHE REHATONA ME NAMAZ!

Irfan Jahiu

DHJETË LLOJET E LOTËVE

Irfan Jahiu

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Irfan Jahiu

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: