RTV Pendimi
Hapja e xhamis
Auto Lider
Samet taurs
Goodlife
Të ndryshme

O NJERI MOS HARRO!

Muslim Shop

O njeri mos harro, se sa të pasur në botën tjetër kanë shkuar, e pasurinë e tyre tjetër kush është duke e shfrytëzuar!
O njeri mos harro, se sa njerëz autoritativ në botën tjetër kanë kaluar, po atje askush nuk i njef dhe do të jenë të nënqmuar!
O njeri mos harro, se sa të lumtur për në botën tjetër kanë udhëtuar, e atje lumturinë kurrë s’kanë për ta përjetuar!
O njeri mos harro, se sa bashkëshortë vdekja i ka ndarë, e në botën tjetër kurrë më s’kanë për tu takuar!
O njeri mos harro…

Postimet e ngjajshme

Para se me ik prej këtij vendi…

Hevzi Hasani

GRUAJA

Kushtrim Guraj

SKA MË TË FORTË SE NE SHQIPËTARËT

Kushtrim Guraj

Vëllezërit Xhaferi sjellin ilahin e re pak para muajit të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Hevzi Hasani

Muri i Burakut

Hevzi Hasani

Kubetus- Sakhra / Kupola e Shkëmbit

Hevzi Hasani

Xhamia e madhe e Jafës ( Xhamia Mahmudije )

Hevzi Hasani

Eriha ( Jericho ) Qyteti më i vjetër

Hevzi Hasani