RTV Pendimi
Ne prang te ramazanit
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Goodlife
Akademi Kuranit
Emisione Live

Një Ilahi për ty

Muslim Shop

Çdo të hënë duke filluar nga ora 20:00 deri ora 22: 00 . Në ketë emision mund të bëni përshendetje, urime, dhe natyrisht mund ta kërkoni Ilahin që e pëlqeni .

Lidhja telefonike 0041 44 586 99 03 , dhe skype radiopendimi

Rubrika Dërgo Mesazh

Moderator : Hevzi Hasani

Postimet e ngjajshme

Drita e udhëzimit

Kushtrim Guraj

Kuizi i ditës

Kushtrim Guraj

Emisioni i mëngjesit

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: