RTV Pendimi
Goodlife
Royal
Samet taurs
Auto Lider
Reklama e Fatmirit
Probleme shpirtërore & shoqërore

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR

Muslim Shop

Gjykatësit i tha:
– Pse të burgosem dy ditë pa asnjë faj?!
Gjykatësi ia kthehu:
-Tash t’i bëra dy muaj.
Tha:
– Pse?!
Kurse gjykatësi ia kthehu:
– Dy vjet!
Polici e këshilloi që të kthehet më vonë, pasi gjykatësi të qetësohet.
(Padrejtësi)
……………………
Tridhjetë vjet i kaloi me frikë se do të vdesë nga ndonjë sëmundje e rëndë dhe gjatë kësaj periudhe i largohej çdo gjë që thuhej se është kancerogjene, ndërsa në fund vdiq nga një ndeshje me makinë.
(Caktim i Allahut)
……………………
Fëmijët i rrihte dhe i nënçmonte, ata dhe nënën e tyre, dhe në fund i braktisi. Kurse sot, pasi u sëmur dhe ra në shtrat, filloi t’i urdhërojë që ta respektojnë duke u argumentuar me fjalën e Allahut: “…që të silleni mirë me prindërit…” (El-Isra: 23)
(Edukatë e keqe)
……………………
I ra këpuca e djathtë duke hipur në autobus dhe autobusi filloi të ecën, e ai e gjuajti edhe të majtën, dhe tha se ndoshta ndonjë i varfër e sheh dhe përfiton nga ajo.
(Bujari dhe shpirtmirësi)
……………………
E martoi dhe nuk shkonin mirë mes vete.
I thanë: “Ku qëndron problemi?!” Tha: “Nuk flas për nderin tim.”
Më vonë e divorcon dhe i thanë: “Ku ishte sebepi?”
Tha: “Nuk flas për një grua e cila doli nga përgjegjësia ime.”
(Burrëri)

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Irfan Jahiu

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR

Irfan Jahiu

MOS HARRO SE TI JE SHËMBËLLTYRË PËR TJETRIN

Irfan Jahiu

THATËSIA SHPIRTËRORE

Irfan Jahiu

ASKUSH NUK E DI DHIMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

Irfan Jahiu

MOS E HUMBNI SHPRESËN NË MËSHIRËN E ALLAHUT

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

MËSOJI KËTO PESË RREGULLA

Irfan Jahiu