RTV Pendimi
Samet Tours
Kompania Ziel Bau
Imani

NGA FRYTET E IMANIT

1. Besimtarit i jepet jetë të bukur.

2. Besimtari është nën mbrojtjen e Allahut. 

3. Përmirësimi i trashëgimtarëve.

4. Zgjerimi në risk.

5. Arritja e dashurisë së Allahut dhe kënaqësisë së Tij.

6. Siguri në të dy botët.

7. Shijimi i ëmbëlsisë dhe kënaqësisë në adhurime.

Dr. Muhamed el-Hebdan

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Related posts

VLERA E TEUHIDIT

Irfan Jahiu

VDEKJA

Irfan Jahiu

PËRQENDRIMI NË FE

Irfan Jahiu

FEJA E VËRTETË TEK ALLAHU ËSHTË VETËM ISLAMI

Irfan Jahiu

DISA VEPRA TË CILAT E PRISHIN APO E MANGËSOJNË PËRSOSMËRINË E TEUHIDIT

Irfan Jahiu

LIDHJA E DHIKRIT ME VDEKJEN E MIRË

Kushtrim Guraj

SHQIPTOI SHEHADETIN DUKE QENË E VDEKUR

Kushtrim Guraj

SI DO TË JETË MËNGJESI I PARË NË XHENET?

Kushtrim Guraj

LAICIZMI DHE RREZIKU I TIJ!!

Kushtrim Guraj