RTV Pendimi
Auto Lider
Flyer Fahrschule struga
Akademi Kuranit
Ne prang te ramazanit
Goodlife
Mirësjellja - Edukata fetare

NËNTË YJET QË TA NDRIÇOJNË JETËN

Muslim Shop

*Ylli i parë*: Rikujto se Zoti yt ia fal atij që kërkon falje, ia pranon pendimin atij që pendohet dhe e pranon atë që kthehet kah Ai.

*Ylli i dytë*: Mëshiroje të dobëtin, do të bëhesh i lumtur. Ndihmoje nevojtarin, do të shërohesh. Mos e mbaj me vete urrejtjen, do të shërohesh.

*Ylli i tretë*: Ji optimist. Allahu është me ty, melekët luten për ty dhe Xheneti të pret.

*Ylli i katërt*: Fshiji lotët e tu me bindje të mirë për Allahun dhe largoji mërzitë e tua me rikujtimin e begative të Allahut mbi ty.

*Ylli i pestë*: Mos mendo se dynjaja i është dhënë tërësisht ndokujt. S’ka njeri mbi tokë që e ka arritur çdo gjë dhe s’ka njeri që ka shpëtuar nga çdo vështirësi e jetës.

*Ylli i gjashtë*: Bëhu si palma, me ambicie të larta, larg çdo të keqeje, e cila kur goditet me gurë, bien frytet nga ajo.

*Ylli i shtatë*: A ke dëgjuar se mërzia e kthen atë që ka kaluar dhe se shqetësimi e përmirëson gabimin?! Atëherë, pse mërzitesh dhe shqetësohesh?!

*Ylli i tetë*: Mos i prit sprovat dhe belatë, por prite paqen, sigurinë dhe shëndetin, nëse do Allahu.

*Ylli i nëntë*: Fike zjarrin e urrejtjes nga krahërori yt me falje të përgjithshme për secilin njeri që të dëmtoi.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

DO TË VIJË DITA KUR DO TË JESH OFFLINE (I SHKYÇUR)

Irfan Jahiu

TREGU I JETËS

Irfan Jahiu

PSE TË ZEMËROHESH?!

Irfan Jahiu

NATA, KU NË TË NUK THIRRET EZANI I SABAHUT

Irfan Jahiu

A DO TA SHOHËSH DYNJANË PAS VDEKJES SATE?

Irfan Jahiu

ÇFARË MUND TË BËSH PËR NJË MINUTË?

Irfan Jahiu

VETËMASHTRIMI ME VEPRA QË KËNAQIN

Irfan Jahiu

MË FAL, UNË JAM I KAPUR PËR FE, MOS MË KËSHILLO!

Irfan Jahiu

MOS U GËZO ME PLAGËT E TË TJERËVE

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: