RTV Pendimi
Ramazani2018

Në prag të iftarit

Emisioni “Në prag të iftarit”
Çdo ditë – një orë para iftarit në Kosovë
Moderatorë: Hevzi Hasani, Urim Isma & Armend Emrullahu

Postimet e ngjajshme

Agjëruesi dhe shëndeti

Kushtrim Guraj

Aromë Ramazani

Kushtrim Guraj

Sofra e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Rrëfime Profetike

Kushtrim Guraj

Panorama e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Kuizi i Ramazanit

Kushtrim Guraj

Hatme Kur’ani

Kushtrim Guraj

Këshilla për agjëruesit

Kushtrim Guraj

Perlat e Islamit

Kushtrim Guraj