RTV Pendimi
Ne prang te ramazanit
Samet taurs
Auto Lider
Goodlife
Hapja e xhamis
Mirësjellja - Edukata fetare

MOS E LEJO ASKËND TË TA NDRYSHOJË GJENDJEN SHPIRTËRORE!

Muslim Shop

Dy gjëra e dëmtojnë njeriun: preokupimi me të kaluarën dhe preokupimi me të tjerët.
Zgjidhja e vetme për problemet psikike është të mos rrish i vetëm dhe të jesh i paaftë. Mos ua sqaro njerëzve problemet e tua, fjalët e tyre si e ke gjendjen, është thjesht përshëndetje e jo pyetje.
Nuk ekziston njeri i brengosur, mirëpo ekzistojnë mendime që shkaktojnë rënie shpirtërore dhe brengë. Nuk ekzistojnë mendime apo ide optimiste, por ekzistojnë njerëz optimistë, sepse ata e kanë vendosur të jenë të tillë.
Mos thuaj se nuk kam kohë të mjaftueshme, ngase të gjithë njerëzit e mëdhenj që i njeh historia i kishin si ti 24 orë në shërbim, e jo më tepër.
Nuk ka njeri që të t’i fshijë lotët, përveçse vetvetes dhe nuk ka njeri që të ta realizojë suksesin, përveçse pas Allahut, mendja jote.
Gjithmonë bëhu optimist për një sebep, se nëse je pesimist kjo nuk të të sjellë asnjë dobi dhe nuk ta ndryshon gjendjen tënde.
Karakteri yt është ajo më e shtrenjta që e posedon. Bëje atë të mirë, që shkruan, lexon dhe punon, që të jesh aktiv dhe produktiv.
Për këtë arsye, mos i jep asnjë krijese mundësi që ta ndryshojë atë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË

Irfan Jahiu

DEFINICIONI I KOHËS

Irfan Jahiu