RTV Pendimi
Auto Lider
Samet taurs
Hapja e xhamis
Goodlife
Mirësjellja - Edukata fetare

MËSOJI KËTO TRI GJËRA

Muslim Shop

Gjithmonë rikujtoji tri gjëra: Të duash, të sakrifikosh dhe të falësh.
Ki kujdes nga tri të tjera: Të tradhtosh, të mashtrosh dhe të lëndosh.
Mos jeto me tre njerëz: Tradhtarin, injorantin dhe mendjemadhin.
Njerëzve dhurojua tri gjëra: Dashurinë, fjalën e mirë dhe korrektësinë.
Dhe kur e do një njeri, hulumto në të tri gjëra: Sinqeritetin, ndershmërinë dhe besnikërinë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu