RTV Pendimi
Auto Lider
Hapja e xhamis
Samet taurs
Goodlife
Probleme shpirtërore & shoqërore

MËSOJI KËTO PESË RREGULLA

Muslim Shop
  1. Kush lë diçka për hir të Allahut, Allahu do t’ia zëvendësojë atë me diçka më të mirë.
  2. Bëhu për Allahun ashtu siç do Ai dhe Ai do të bëhet për ty më shumë seç do ti.
  3. Ju e urreni një gjë, mirëpo ajo është më e mirë për ju.
  4. Bëhu më i sigurt për atë që është në dorën e Allahut, sesa atë që është në dorën tënde.
  5. Kush e bën që preokupimi i tij të jetë Allahu, Allahu ia largon çdo preokupim tjetër.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

THATËSIA SHPIRTËRORE

Irfan Jahiu

ASKUSH NUK E DI DHIMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

Irfan Jahiu

MOS E HUMBNI SHPRESËN NË MËSHIRËN E ALLAHUT

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

ÇUDITEM ME KATËR NJERËZ

Irfan Jahiu

KËSHTU BËHESH I LUMTUR

Irfan Jahiu

PËR NJË PËRDITSHMËRI MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu