RTV Pendimi
Auto Lider
Akademi Kuranit
Goodlife
Flyer Fahrschule struga
Probleme shpirtërore & shoqërore

MËSIME JETE TË ÇMUESHME PËR ÇDO NJERI

Muslim Shop

U pyet një dijetar dhe njeri i urtë:
– Sa të ha?
U përgjigj:
– Sa të mos ngopesh dhe sa të mos mbetesh i uritur.
– Sa të qeshi?
U përgjigj:
– Derisa të të gëzohet fytyra dhe mos ta ngrisësh zërin.
– Sa të qaj?
U përgjigj:
– Mos u ndal së qari nga frika e Allahut.
– Sa ta fsheh veprën time të mirë?”
U përgjigj:
– Sa të mundesh.
– Sa ta paraqes veprën e mirë?
U përgjigj:
– Aq sa ta pasojnë të tjerët atë vepër të mirë.
– Sa të gëzohem nëse njerëzit më lavdërojnë?
U përgjigj:
– Deri në atë gradë sa ti mendon se Allahu a është i kënaqur me ty apo i zemëruar.
– Sa të pikëllohem nëse njerëzit më nënçmojnë?
U përgjigj:
– Nuk të bën dëm asgjë nënçmimi i njerëzve nëse tek Allahu je i dashur.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET?!

Irfan Jahiu

RREGULLAT E LUMTURISË

Irfan Jahiu

MOS E LUT ASKËND, POR JI KRENAR ME VETEN!

Irfan Jahiu

SHFRYTËZOJE JETËN PARA SE TË TË SHFRYTËZOJË AJO

Irfan Jahiu

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

DYNJANË E KUPTON KUR E HEDH DHEUN MBI ATË QË E DO

Irfan Jahiu

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Irfan Jahiu

DHURATAT QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN

Irfan Jahiu

DHJETË LLOJET E LOTËVE

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: