RTV Pendimi
Goodlife
Auto Lider
Samet taurs
Reklama e Fatmirit
Royal
Mirësjellja - Edukata fetare

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Muslim Shop

Me të holla e ke mundësinë të blesh:
Vendbanim, por jo edhe shtëpi.
Pozitë, por jo edhe respekt.
Krevat, por jo edhe gjumë.
Libër, por jo edhe kuptim.
Ilaç, por jo edhe shërim.
Prandaj, mos të të mashtrojë pasuria e ta harrosh Atë që të furnizoi me pasuri!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Irfan Jahiu

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Irfan Jahiu

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Irfan Jahiu

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Irfan Jahiu

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Irfan Jahiu

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Irfan Jahiu

PROGRAMI I AGJËRUESIT NË RAMAZAN

Irfan Jahiu

JETA I SHËMBËLLEN LULES

Irfan Jahiu

 VEPRA TË MIRA NË RAMAZAN

Irfan Jahiu