RTV Pendimi
Auto Lider
Reklama e Fatmirit
Goodlife
Royal
Samet taurs
Ilaçe për zemrën / Rukja

ME BUZËQESHJE I PËRFITON ZEMRAT

Muslim Shop

Kur e takon atë që e do, buzëqesh, që ta ndiejë ai në vete dashurinë tënde ndaj tij.
Kur e takon armikun, buzëqesh, që ta ndiejë armiku fuqinë tënde.
Kur e takon atë që të braktisi, buzëqesh, që të ndiejë ai në vete keqardhje.
Kur e takon atë që të dëmtoi, buzëqesh, që të ndiejë ai në vete se ti nuk do që t’i hakmerresh dhe se çështjen ia ke lënë Allahut.
Kur e takon atë që nuk e njeh, buzëqesh, që ta marrësh shpërblimin dhe sevapin.
Buzëqesh në çdo kohë dhe në çdo vend, sepse me buzëqeshje i përfiton zemrat.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

CILËS KATEGORI I TAKON?!

Irfan Jahiu

PESË GJËRA QË DUHET T’I KUPTONI NË JETËN TUAJ

Irfan Jahiu

SHPEJTO SA ËSHTË TREGU I HAPUR

Irfan Jahiu

SI T’I SHLYEJ GJYNAHET E MIA?

Irfan Jahiu

RREGULLAT E LUMTURISË

Irfan Jahiu

MOS E LUT ASKËND, POR JI KRENAR ME VETEN!

Irfan Jahiu

MOS U FRIKËSO DHE MOS IK

Irfan Jahiu

MBROJE VETEN MË KËTO FJALË

Irfan Jahiu