RTV Pendimi
Goodlife
Hapja e xhamis
Auto Lider
Samet taurs
Mirësjellja - Edukata fetare

LUMTURIA NUK ËSHTË NË NUMRIN E SHOKËVE

Muslim Shop

Shokët bien vit pas viti;
disa nga ta bien nga zemra,
e disa të tjerë nga kujtimi,
e disa të tjerë bien nga syri.
Dhe atëherë e kupton se, lumturia nuk është në numrin e shokëve, po në vlerën e tyre.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu