RTV Pendimi
Reklama e Fatmirit
Auto Lider
Samet taurs
Goodlife
Royal
Mirësjellja - Edukata fetare

KUJDES SE KUJT PO IA DHURON GJËRAT MË TË SHTRENJTA

Muslim Shop

Mos ia dhuro zemrën atij që zemër nuk ka,
sepse ai përfundimisht do të të nënçmojë.
Mos ia dhuro fjalët e tua atij që lexim nuk di,
sepse pa asnjë dyshim ai do të të keqkuptojë.
Mos ia dhuro zërin tënd atij që nuk dëgjon,
sepse nuk do të të përgjigjet, përveçse jehona e zërit tënd.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Irfan Jahiu

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Irfan Jahiu

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Irfan Jahiu

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Irfan Jahiu

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Irfan Jahiu

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Irfan Jahiu

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Irfan Jahiu

PROGRAMI I AGJËRUESIT NË RAMAZAN

Irfan Jahiu

JETA I SHËMBËLLEN LULES

Irfan Jahiu