RTV Pendimi
Goodlife
Auto Lider
Hapja e xhamis
Samet taurs
Mirësjellja - Edukata fetare

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Muslim Shop

Kur sëmuret ai që e duam themi “sprovë”, kurse kur sëmuret ai që nuk e duam themi “ndëshkim”.
Kur sprovohet ai që e duam themi “sprovohet për shkak se është i mirë”, kurse kur sprovohet ai që nuk e duam themi “sprovohet, sepse u ka bërë padrejtësi njerëzve”.
Ki kujdes nga ndarja e përcaktimeve të Allahut sipas “epshit tënd”!
Kush kapet për falënderimin e Allahut, e pasojnë atë mirësitë e Allahut.
Kush kapet për istigfarin, i hapen atij dyert e mbyllura, i shlyen gjynahet dhe i largohen brengat e dynjasë dhe të ahiretit, me lejen e Allahut, prandaj shpeshtojeni thënien e tij.
Ne, të gjithë kemi të meta dhe po të mos ishte petku i Allahut i quajtur “mbulesë”, qafat tona do të mbeteshin gjithmonë të ulura nga turpi i madh.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË

Irfan Jahiu