RTV Pendimi
Samet Tours
Kompania Ziel Bau
Ramazani2018

Kuizi i Ramazanit

Emisioni “Kuizi i Ramazanit”
Çdo ditë nga ora 13:30 – 14:30
Moderatorë: Urim Isma dhe Armend Emrullahu

Related posts

Agjëruesi dhe shëndeti

Kushtrim Guraj

Aromë Ramazani

Kushtrim Guraj

Sofra e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Në prag të iftarit

Kushtrim Guraj

Rrëfime Profetike

Kushtrim Guraj

Panorama e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Hatme Kur’ani

Kushtrim Guraj

Këshilla për agjëruesit

Kushtrim Guraj

Perlat e Islamit

Kushtrim Guraj