RTV Pendimi
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Tribuna per Jetimat
Shëndetësi

Kryqi i Kuq trajnon profesionistët shëndetësor

Kryqi i Kuq i Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe në partneritet me UNFPA, është duke mbajtur trajnime për profesionistët shëndetësor të Qendrave Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në 10 komuna: Prishtinë, Mitrovicë, Gjakovë, Gjilan, Ferizaj, Podujevë, Kamenicë,Vushtrri, Obiliq dhe Fushë Kosovë.

“Qëllimi i trajnimeve është ngritja e kapaciteteve të QKMF-ve për ofrim të shërbimeve për shëndet riprodhues në raste të fatkeqësive. Trajnimet janë në kuadër të Projektit MISP apo Pako Minimale e Shërbimeve Fillestare të Shërbimeve për Shëndet Seksual dhe Riprodhues (SHSR) dhe deri në fund të vitit do të trajnohen mbi 200 profesionistë shëndetësor”, thuhet në njoftimin e Kryqit të Kuq të Kosovës./Indeksonline/

Postimet e ngjajshme

Vlerat ushqyese të qumështit

Kushtrim Guraj

Çfarë po ndodhë me shëndetin tonë!

Kushtrim Guraj

TIKA mbështetje për sektorin e shëndetësisë në Maqedoni

Kushtrim Guraj

Pikat për hundë nuk janë për fëmijë

Kushtrim Guraj

Zbulohet rreziku i ri i për kancerin e gojës

Kushtrim Guraj

Kolla, ja arsyet përse ju bezdis

Kushtrim Guraj

Lëngu i thanave mund të parandalojë infeksionet e sistemit urinar te fëmijët

Kushtrim Guraj

Sa shpesh mundë të aplikohet Hixhamja!?

Kushtrim Guraj

Përse duhet të hamë mjaltë me arra, ilaçin 100% natyror

Kushtrim Guraj