RTV Pendimi
Goodlife
Auto Lider
Reklama e Fatmirit
Samet taurs
Royal
Reklama

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Muslim Shop

Në fshatinë Baballaq të Komunës së Deçanit është duke u ndërtuar një xhami të cilës i ka mbetur edhe pak për t’u përfunduar .

Xhamisë së këtij fshati i kanë mbetur edhe minaret për të ia dhënë pamjen e bukur për të cilën tashmë po kërkohet edhe ndihmë financiare për ndërtimin e tyre.

Për ata që kontribuojnë në ndërtimin e Xhamive, Profeti a.s në një hadith ka thënë :

“Kush ndërton një shtëpi të Allahut, Allahu i ndërton atij një shtëpi në Xhennet”.

Allahu thotë: “Me të vërtetë shtëpitë e Allahut i ndërton ai që beson Allahun dhe ditën e fundit, e falin namazin, e japin zekatin dhe nuk i frikësohen askujt pos Allahut”.

Për sqarime dhe informata më të hollësishme mund të kontaktoni Hoxhën e Xhamisë në numrin e telefonit: 044385124

Postimet e ngjajshme

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 1440/2019

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Hevzi Hasani

Hixhame për femra-Saraj ofron terapinë me kupa (Hixhame) me shërbim profesional nga Dr.Rejhan Bajrami

Kushtrim Guraj

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për Xhaminë “Horizont” në Wels të Austrisë

Hevzi Hasani