RTV Pendimi
Hapja e xhamis
Goodlife
Auto Lider
Samet taurs
Mirësjellja - Edukata fetare

KJO VLEN PËR TËRË JETËN TËNDE

Muslim Shop

Vepro çfarë të duash, mirëpo mos e dëmto askënd.
Dallohu me çfarë të duash, mirëpo mos u bëj mendjemadh ndaj askujt.
Diskuto me kë të duash, mirëpo mos ofendo asnjëherë.
Zemërohu si të duash, mirëpo mos e lëndo askënd.
Mos ndiej keqardhje për faljen që ia bëre atij që të dëmtoi, edhe atë fort, sepse kjo është shumë më e mirë sesa të ndiesh keqardhje se ti e dëmtove dikë dhe ai nuk ta fali.
Nëse njerëzit të garojnë për dynja, ua lë dynjanë atyre.
Nëse njerëzit të garojnë për ahiret, ti bëhu më i shpejti prej tyre.
Allahu ia jep dynjanë atij që e do dhe atij që nuk e do, kurse ahiretin ia jep vetëm atij që e do.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu