RTV Pendimi
Goodlife
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Akademi Kuranit
Probleme shpirtërore & shoqërore

KJO ËSHTË JETA

Kjo është jeta: “deshe” apo “refuzove”!
Nuk do të shërohesh pa ndier dhimbje.
Nuk do të mësosh pa gabuar.
Nuk do të korrsh sukses pa dështuar.
Nuk do të dashurosh pa humbur.
Nuk mbetet gjë përgjithmonë.
Shprehje së cilës i besojmë fort, por prapë më së shumti dhimbjet na vijnë nga përfundimet.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

DYNJANË E KUPTON KUR E HEDH DHEUN MBI ATË QË E DO

Irfan Jahiu

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Irfan Jahiu

DHURATAT QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN

Irfan Jahiu

DHJETË LLOJET E LOTËVE

Irfan Jahiu

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Irfan Jahiu

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Irfan Jahiu

TRI LLOJET E SIGURIMIT JETËSOR

Irfan Jahiu

KUSH JANË TË LUMTURIT?!

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: