RTV Pendimi
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Akademi Kuranit
Goodlife
Të ndryshme

Kjo është fitorja më e madhe!

Fitorja më e madhe që mund ta arrijë besimtari është që ta shpëtoj vetën dhe familjen e tij nga zjarri i xhehenemit.
Allahu i madhëruar thotë: “E kush shmanget zjarrit (të xhehenemit) dhe futet në xhenet ai ka fituar (ka shpëtuar)”. Al-Imran, 185.

Allahu na bëftë prej tyre!

Hoxhë Fadil Musliu.

Postimet e ngjajshme

Është gabim fatal të mësohen njerëzit të mbahen vetëm me ndihma dhe zekat

Kushtrim Guraj

PËR SE U BURGOS UJKU

Kushtrim Guraj

Dashuri e sinqertë!

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për Xhaminë “Horizont” në Wels të Austrisë

Hevzi Hasani

Kështu është rrizku yt !

Kushtrim Guraj

PËR NJË PATRIOTIZËM TË VËRTETË

Kushtrim Guraj

Kërko strehim vetëm tek Allahu i madhëruar!

Kushtrim Guraj

DERI SA NUK PAJTOHEMI TË GJITHË  SKA BEREQET

Kushtrim Guraj

Doktorant-ja dhe shkencëtarja e re, Arlinda Amiti, zotëron 8 gjuhë të huaja dhe ligjëruese në universitetin e Bazelit

Hevzi Hasani
%d bloggers like this: