RTV Pendimi
Goodlife
Hapja e xhamis
Auto Lider
Samet taurs
Mirësjellja - Edukata fetare

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Muslim Shop

Brenda nesh, çdonjëri nga ne është fëmijë i vogël.
Ky fëmijë i vogël na stimulon që ta praktikojmë jetën me brenga, me buzëqeshje, me gëzim dhe me çmenduri.
Edhe përskaj çdo vështirësie, çdo plage dhe çdo dhimbjeje, kini kujdes nga vrasja e shpirtit fëmijëror në brendësinë tuaj.
Pa të nuk do të mundeni ta praktikoni jetën përsëri.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË

Irfan Jahiu