RTV Pendimi
Auto Lider
Flyer Fahrschule struga
Goodlife
Kompania Ziel Bau
Të ndryshme

Kërko strehim vetëm tek Allahu i madhëruar!

Ata el-Hurasani e kishte takuar Vehb bin Munebihin duke bërë tavaf rreth Qabes dhe i ka thënë: Me trego një hadith që ta kujtoj nga ti në këtë vend. Ai tha: Allahu xh.sh., Davudit a.s. i ka thënë:” O Davud pasha madhështinë dhe fuqinë Time, ai që nga robërit e mi kërkon strehim vetëm tek Unë, ndësa Unë këtë e kuptoj nga qëllimi i tij, edhe sikur kunder tij të ngrihen shtatë qiejt edhe ajo që ndodhet në ta dhe shtatë tokat edhe ajo që ndodhet në to, Unë do ti ofroj shtegdalje nga kjo.
Pasha madhështinë dhe fuqinë Time, ai që nga robërit e Mi kërkon strehim nga dikush tjetër pos Meje , ndërsa Unë këtë e kuptoj nga qëllimi i tij, Unë do t’ia ndërpres lidhjen me qiellin, ndërsa tokën nën këmbë do t’ia hap dhe nuk do të interesohem fare se ku do të përfundojë.”

(Transmeton Ahmedi) Hoxhë Fadil Musliu

Postimet e ngjajshme

Dashuri e sinqertë!

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për Xhaminë “Horizont” në Wels të Austrisë

Hevzi Hasani

Kështu është rrizku yt !

Kushtrim Guraj

PËR NJË PATRIOTIZËM TË VËRTETË

Kushtrim Guraj

DERI SA NUK PAJTOHEMI TË GJITHË  SKA BEREQET

Kushtrim Guraj

Doktorant-ja dhe shkencëtarja e re, Arlinda Amiti, zotëron 8 gjuhë të huaja dhe ligjëruese në universitetin e Bazelit

Hevzi Hasani

Kjo është fitorja më e madhe!

Kushtrim Guraj

Gështënja!

Hevzi Hasani

KATËR HADITHET QË DO TË MJAFTONIN  PËR JETEN TONË

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: