RTV Pendimi
Auto Lider
Goodlife
Kompania Ziel Bau
Flyer Fahrschule struga
Stafi

Isak_S

 Isak_S i lindur me 28 Mai 1985 në Murgullë (Komuna e Podujevës). Shkollën fillore dhe të mesmën deri klasën e VI. ka kryer në Kosov, kurse nga viti 1998 vazhdon jetën në Zvicër afër qytetit Olten, i martuar dhe ka 2 fëmijë. Nga viti 2012 bashkpuntor në Radio Pendimi, bën Transmetimin e Tribunave/Manifestimeve Islame LIVE nga Zvicra, Punimin e Dizajneve si dhe Montazhin e Videove. E lusim Allahun e Madhëruar për sinqeritet dhe pranim të veprave

Kontakt:

Tel : +41 79 103 86 49

Email : info@radio-pendimi.com

isak_sinani3 isak_sinani4 Isak_sinani2

Isak_s_studio

Postimet e ngjajshme

Kushtrim Guraj

Kushtrim Guraj

Urim Isma

Kushtrim Guraj

Afrim Azizi

Kushtrim Guraj

Enes Rrustemi

Kushtrim Guraj

Mevludin Zekiri

Kushtrim Guraj

Agim Gajtani

Kushtrim Guraj

Hevzi Hasani

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: