RTV Pendimi
Auto Lider
Tribuna per Jetimat
Kompania Ziel Bau
Meso Kuranin
Shkenca dhe teknologjia

Instagram lanson IGTV, platformën konkurrente të Youtube

Instagram është gati të konkurrojë me YouTube. Sot në një ngjarje në San Francisko, kompania njoftoi se do të fillojë duke i lejuar përdoruesit të ngarkojnë video deri në një orë në gjatësi, pwrderisa deri tani ishte në kufirin e një minute.

Dhe për të strehuar videot e reja më të gjata nga krijuesit e përmbajtjeve dhe publiku i gjerë, Instagram po lançon IGTV. I disponueshëm nga një buton brenda ekranit të Instagram, si dhe një aplikacion i pavarur, IGTV do të nxjerrë në pah video popullore nga njerëz të famshëm të Instagram.

“Është koha që video të ecë përpara dhe të evoluojë,” tha CEO i Instagram Kevin Systrom në skenë në këtë ngjarje. “IGTV është për të shikuar video tw gjata nga krijuesit tuaj të preferuar.”

Postimet e ngjajshme

WhatsAppi kursen baterinë dhe lehtëson të shkruarit me përditësimin e ri

Kushtrim Guraj

Nokia shuan qindra vende pune

Kushtrim Guraj

Turisti i parë që do të udhëtojë drejt Hënës

Kushtrim Guraj

5G është afër – të gjithë po bëhen gati për të

Kushtrim Guraj

Messenger 10 sjell Whatsapp dhe Facebook Messenger në një aplikacion të vetëm

Kushtrim Guraj

Doni që bateria e telefonit të zgjasë më shumë, praktikoni këto procedura

Kushtrim Guraj

BE-ja lufton përsëri për një mbushës universal

Kushtrim Guraj

Microsoft lajmëron lansimin e kompjuterëve të ri

Kushtrim Guraj

Turqi, helikopteri i prodhimit vendor realizoi fluturimin e parë

Hevzi Hasani