RTV Pendimi
Akademi Kuranit
Auto Lider
Ne prang te ramazanit
Goodlife
Flyer Fahrschule struga
Ilaçe për zemrën / Rukja

ILAÇI MË I MIRË PËR QETËSIMIN E DHEMBJEVE

Muslim Shop

Dije se, Allahu kur të sprovon me diçka, vetëm se në të ka hajr për ty, edhe nëse ti e mendon të kundërtën e saj.

Mërzia është sprovë.

Nostalgjia është sprovë.

Ndarja është sprovë.

Sëmundja është sprovë.

Çdo gjë e cila të mundon, ta turbullon çiltërsinë e jetës sate dhe ta loton syrin, është sprovë.

E ti, mos e harro premtimin e Allahut: Prandaj, përgëzoji të duruarit.” (El-Bekare: 155)

Ky është ilaçi më i mirë për qetësimin e dhembjeve.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

RREGULLAT E LUMTURISË

Irfan Jahiu

MOS E LUT ASKËND, POR JI KRENAR ME VETEN!

Irfan Jahiu

MOS U FRIKËSO DHE MOS IK

Irfan Jahiu

MBROJE VETEN MË KËTO FJALË

Irfan Jahiu

SHFRYTËZOJE JETËN PARA SE TË TË SHFRYTËZOJË AJO

Irfan Jahiu

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

O BILAL, NGRITU DHE REHATONA ME NAMAZ!

Irfan Jahiu

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Irfan Jahiu

KUSH JANË TË LUMTURIT?!

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: