RTV Pendimi
Kurban Bajrami te hoxha 2018
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Tribuna per Jetimat
Shëndetësi

Ilaç kundër kokëdhimbjes

 

Ibnul Kajjimi në librin e tij ‘Zadul Mead’, në pjesën speciale rreth
Mjekësisë pejgamberike ka thënë:

“Lyerja e kokës me vaj (vajimi i kokës) të kokrrës së zezë, bënë dobi kundër kokëdhimbjes së ftohtë.

Forma e dytë: “Lyerja e vendit të dhimbjes së kokës duke fërkuar me vaj të kokrrës së zezë”

Forma e tretë: “Përzihet vaji i kokrrës së zezë me vaj ulliri, dhe ky pomponim pikohet në hundë”

Postimet e ngjajshme

Përse na ndihmon në shëndet uji i detit?

Kushtrim Guraj

Pse nuk duhet të hidhet hudhra e vjetër

Kushtrim Guraj

Fëmijët e ekspozuar ndaj tymit të duhanit, kanë gjasa të zhvillojnë “artritin reumatik”

Kushtrim Guraj

Numri i personave me alergji nga ushqimi po rritet me më shumë se 10 % çdo vit

Kushtrim Guraj

Mund të befasoheni me këto dy efekte të ujit

Kushtrim Guraj

Multivitaminat nuk e promovojnë shëndetin kardiovaskular

Kushtrim Guraj

Vitaminat që përfitojmë nga misrat e pjekur

Kushtrim Guraj

Hajeni shalqirin me gjithë fara, do të keni plot përifitime shëndetësore

Hevzi Hasani

Edhe ndotja e ulët e ajrit mund t’ju shkaktojë probleme serioze në zemër

Kushtrim Guraj