RTV Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Ylli Buraniqi

Ylli Ferid Buraniqi.
Ka lindur ne Dobrac , Shkoder me 14 / 06 / 1975 .
1981 – 1989 mbaron shkollen fillore “ Isa Jakupi “ Dobrac .
1989 – 1993 mbaron shkollen e mesme “ Veterinare “ ne Shkoder .
1993 vazhdon studimet ne institutin e gjuhes “ Dirrasatul Khassah “ ne Universitetin Islamik te Kairos ,( Egjipt ) “ Al-Azhar .
1995 punon si perkthyes I sektorit te dawes ( thirrjes Islame ) me shoqaten “ WAMY “.
1998 diplomohet , per mbrojtjen e gjuhes arabe , ne institutin e gjuhes “ Maahedul Lugatil Arabijeh “ ne Universitetin Islamik te Rijadit ( Arabi Saudite ) Al- Imam .
2006 diplomohet , ne fakultetin “usulud dijn “ ne universitetin Islamik “ Al-Imam “ ne Rijad .
2007 ne janar , deri ne plrill te 2008 , ka sherbyer si imam hatib , dhe vais ne xhamine e madhe “ Ebu Bekr “ ne qytetin e Shkodres .
2010 nga qershori dhe deri tani , vazhdon te sherbeje si imam , hatib dhe vais ne xhamine e “ Kirasit “ Shkoder .

Telefon : 0041787715881

Email ylliburaniqi@hotmail.com

Postimet e ngjajshme

Hoxhë Osman Abazi

Hevzi Hasani

Halil Kastrati

Hevzi Hasani

Prof. Dr. Musa Musai

Hevzi Hasani

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj

Hoxhë Enes Goga

Kushtrim Guraj