RTV Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Ulvi Fejzullahu

Ulvi Fejzullahu: Është një ndër hoxhallarët e mirënjohur në Luginën e Preshevës. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Sheriatit. Shquhet me angazhimin e tij në thirrjen islame përmes medieve qofshin ato të shkruara apo televizive po edhe përmes internetit. Ai është Imam në xhaminë qendrore në Bujanoc – Jug të Serbisë dhe hutbet e tij përcillen nga një numër i madh njerëzish

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com

Postimet e ngjajshme

Hoxhë Osman Abazi

Hevzi Hasani

Halil Kastrati

Hevzi Hasani

Prof. Dr. Musa Musai

Hevzi Hasani

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj

Hoxhë Enes Goga

Kushtrim Guraj