RTV Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Ismail Bardhoshi

Hoxhë Ismail Bardhoshi u lind më 1 tetor të vitit 1977 në Librazhd, pjesë e prefekturës së Elbasanit. Shkollën fillore e përfundoi në vendlindje, kurse për dallim prej kolegëve të tij, studimet në botën arabe i filloi shumë herët duke marrë rrugën për Damask të Sirisë për t`a përfunduar shkollën e mesme. Pas përfundimit të shkollimit të mesëm, vazhdoi studimet e tij në degën e sheriatit në Universitetin Islamik `Muhamed ibn Saud` në Rijad, Arabi Saudite.
Edhe pse pati mundësi ti vazhdojë studimet postdiplomike në Arabinë Saudite, ai u kthye në vendlindje për t`i ftuar njerëzit në fenë e Zotit dhe për t`ua mësuar atyre atë dituri që kishte marrë për kohë të gjatë.

Ai aktualisht jeton dhe vepron në Tiranë e poashtu mban ligjerata të rregullta në qytete të ndryshme të Shqipërisë. Njëkohësisht, hoxha vazhdon studimet posdiplomike në Kajro në Universitetin e Hapur Amerikan.

 

Postimet e ngjajshme

Hoxhë Osman Abazi

Hevzi Hasani

Halil Kastrati

Hevzi Hasani

Prof. Dr. Musa Musai

Hevzi Hasani

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj

Hoxhë Enes Goga

Kushtrim Guraj