RTV Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë:Ejup Pantina

Ejup Pantina i lindur në Gllarev komuna e Klines më 30.03.1986 shkollen fillore e kreu ne fshat pastaj Medresenë e mesme e kreu në Prishtin,pas medresesë vazhdoi studimet në Jemen dega Edukata Islame.
ne vitin 2010 ka diplomu Hoxha aktualisht punon si Imam në fshatin e lindjes

Tel 044 905690

 

 

Postimet e ngjajshme

Hoxhë Osman Abazi

Hevzi Hasani

Halil Kastrati

Hevzi Hasani

Prof. Dr. Musa Musai

Hevzi Hasani

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj

Hoxhë Enes Goga

Kushtrim Guraj