RTV Pendimi
Reklama

Hixhame për femra-Saraj ofron terapinë me kupa (Hixhame) me shërbim profesional nga Dr.Rejhan Bajrami

Historia e plotë mjekësore dhe konsultimet kryhen veçmas me çdo pacient  para fillimit të trajtimit, së bashku me diskutimin për trajtimin dhe shpjegimin e plotë të procesit. Të gjitha diskutimet  janë tërësisht private dhe të fshehta, me nivelin më të lartë të lartë të maturisë.

Të gjitha paisjet sterile, të përdorura veçmas për secilin pacient..

Përveç në Saraj, ofrojmë mundësi për hixhame  të organizuar në vendin tuaj, nëqoftëse plotësohet një grup prej 15 personave.

Punën dhe suksesin tonë mund ta ndiqni në faqen e facebookut: Hixhame per femra-Saraj ose në instagram:@hixhameperfemra_saraj

Kontakt tel: +38971737747

Për një shëndet dhe jetë më të mirë..

Postimet e ngjajshme

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Kushtrim Guraj

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për Xhaminë “Horizont” në Wels të Austrisë

Hevzi Hasani

Good life Restaurant

Kushtrim Guraj

Qendra Sportive për ngritjen e aftësive morfo-funksionale, Fitnes dhe Nutricion “CORPORE SANO”

Hevzi Hasani

RTV PENDIMI shpall aplikim për një vend pune

Hevzi Hasani

Akademia e Kur’anit

Kushtrim Guraj

Kurbani 2018 – Arben Murati nga Vushtrria

Kushtrim Guraj