RTV Pendimi
Samet taurs
Goodlife
Reklama e Fatmirit
Auto Lider
Royal
Dija & Daveti

HISTORIA NA MËSON

Muslim Shop

Kush e lexon historinë, zemrën e tij nuk e kaplon dëshpërimi asnjëherë, dhe gjatë leximit të historisë do të shohë se si njerëzit i kalonin ditët e dynjasë dhe si Allahu i ndryshonte gjërat.

Pasanikët varfëroheshin, të varfrit bëheshin pasanikë, të dobëtit e së djeshmes sot bëheshin të fortë, sundimtarët e së djeshmes, sot bëheshin shërbëtorë, gjykatësit gjykoheshin, fitimtarët humbnin, jeta vazhdonte, ngjarjet fare nuk ndaleshin, njerëzit i ndërronin karriget dhe pozitat, nuk kishte pikëllim në vazhdimësi e as gëzim të përhershëm.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

DHJETË NETËT E FUNDIT DHE NATA E KADRIT – RREGULLA DHE DOBI  

Irfan Jahiu

ITIKAFI – DISPOZITA DHE DOBI

Irfan Jahiu

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Irfan Jahiu

SI TA SHFRYTËZOJMË MUAJIN E RAMAZANIT? – RREGULLA DHE DOBI

Irfan Jahiu

AGJËRIMI NË RAMAZAN – RREGULLA DHE DISPOZITA

Irfan Jahiu

PRITJA E RAMAZANIT DHE RREGULLAT E ZEKATIT – RREGULLA DHE DOBI

Irfan Jahiu

MOS E HUMBNI SHPRESËN NË MËSHIRËN E ALLAHUT

Irfan Jahiu

SI T’I SHLYEJ GJYNAHET E MIA?

Irfan Jahiu

TI DHE SHEJTANI

Irfan Jahiu