RTV Pendimi
Ramazani2018

Hatme Kur’ani

Emisioni “Hatme Kur’ani”
Çdo ditë nga ora 12:00

Postimet e ngjajshme

Agjëruesi dhe shëndeti

Kushtrim Guraj

Aromë Ramazani

Kushtrim Guraj

Sofra e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Në prag të iftarit

Kushtrim Guraj

Rrëfime Profetike

Kushtrim Guraj

Panorama e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Kuizi i Ramazanit

Kushtrim Guraj

Këshilla për agjëruesit

Kushtrim Guraj

Perlat e Islamit

Kushtrim Guraj