RTV Pendimi
Hapja e xhamis
Goodlife
Samet taurs
Auto Lider
Të ndryshme

GRUAJA

Muslim Shop

● Ndërron mbiemrin e saj.
● Ndërron shtëpinë e saj.
● E lë familjen e saj.
● Vjen të jetojë me ty.
● Ndërton shtëpinë me ty.
● Mbetet shtatzënë.
● Shtatzënia i ndryshon trupin.
● I shton peshën.
● Shpesh dorëzohen në sallën e lindjes për shkak të dhimbjeve të padurueshme të lindjes së fëmijëve.
● Bile edhe fëmija që lind ajo merr mbiemrin tënd.

Deri në ditën që ajo vdes është në gjendje të bëjë gjithçka: të përgatisë ushqimin, të pastrojë shtëpinë, të kujdeset për prindërit e tu, të rrisë fëmijët, të fitojë, të këshillojë, kujdeset të të relaksojë, të mbajë lidhjet familjare, të bëjë gjithçka që të bën dobi, nganjëherë edhe në koston e shëndetit të saj, hobit dhe bukurisë së saj.

Pra, kush me të vërtetë është i favorizuar?!

Të nderuar burra, vlerësoni gratë e juaja, sepse nuk është e lehtë të jesh grua.

Të qenurit grua nuk ka çmim!
Drita Berisha

#FamiljaDheShendetiZyrtare

Postimet e ngjajshme

Para se me ik prej këtij vendi…

Hevzi Hasani

O NJERI MOS HARRO!

Kushtrim Guraj

SKA MË TË FORTË SE NE SHQIPËTARËT

Kushtrim Guraj

Vëllezërit Xhaferi sjellin ilahin e re pak para muajit të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Hevzi Hasani

Muri i Burakut

Hevzi Hasani

Kubetus- Sakhra / Kupola e Shkëmbit

Hevzi Hasani

Xhamia e madhe e Jafës ( Xhamia Mahmudije )

Hevzi Hasani

Eriha ( Jericho ) Qyteti më i vjetër

Hevzi Hasani