RTV Pendimi
Ne prang te ramazanit
Goodlife
Samet taurs
Auto Lider
Hapja e xhamis
Opinone

Falënderim i veçantë

Muslim ShopMe anë të këtij shkrimi, duam që të shprehim mirënjohje dhe falënderim të veçantë për Agim Naipi, i cili ishte pjesë e stafit të Rtv Pendimit.Agimi, me një punë dhe angazhim të veçantë, ka dhënë kontributin e tij në mediumin tonë si moderator dhe prezantues i shumë emisioneve në radio.


Me anë të punës dhe moderimit që ka bërë ai, mediumi ynë në radio, ka rritur edhe dëgjueshmërinë, kështu që ka bërë për vete shumë dëgjues që përcillnin emisionet e Agimit.Ne, stafi i Rtv Pendimit, e falënderojmë përzemërsisht që ka qenë veç të tjerash, edhe një koleg i mirë dhe motivues për ide frytëdhënëse.


Shpresojmë që të tilla bashkëpunime të kemi çdoherë, e në veçanti Agimit i dëshirojmë suksese dhe çdo të mirë në jetë.Me shumë respekt, 
Drejtori i Rtv Pendimit – Hevzi Hasani

Postimet e ngjajshme

Prizreni qyteti i minareve

Qëndrim Ibrahimi

Emocioni dhe realiteti.

Hevzi Hasani

LETËR E HAPUR

Hevzi Hasani

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

“Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi”

Hevzi Hasani

Mesazh ngushëllimi me rastin e ndërrimit jetë të imamit Muhidin Ahmeti

Hevzi Hasani

Ratifikimi i Demarkacionit dhe frika nga Asociacioni i komunave serbe!

Kushtrim Guraj

Heronjtë apo tradhtarët!?

Kushtrim Guraj

DREJTËSIA DOLI NË SHESH, DIKUSH U KORIT!

Kushtrim Guraj