RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Auto Lider
Tribuna per Jetimat
Shkenca dhe teknologjia

Facebook sjellë në Live sondazhin dhe lojërat

Facebook ka njoftuar se ka gati dy veçori të reja në përditësimin e fundit. Në versionin Live, tani mund të shtoni mundësinë e sondazhit.

Gjatë transmetimit live, njerëzit që iu ndjekin mund të votojnë në sondazh në pyetjen e parashtruar nga ju.

Poashtu, gjatë transmetimit live tani keni mundësinë të luani lojëra. Në të njëjtën kohë, ju mund të ftoni miqtë për të luajtur./Indeksonline/

Postimet e ngjajshme

MakerPhone, set për ta bërë vetë telefonin mobil

Kushtrim Guraj

Llapjani i verbër krijon aplikacione për telefonat e mençur (Video)

Kushtrim Guraj

Virusi më i ri që po vjedh informacione financiare nga smartfonët

Kushtrim Guraj

Google Translate shton 13 veçori të reja në përkthim vizual

Kushtrim Guraj

Kosovarë, kujdes nga kjo thirrje në WhatsApp

Kushtrim Guraj

Kosovarë, kujdes nga kjo thirrje në WhatsApp

Kushtrim Guraj

Mbërrin telefoni i shumëpritur i Google por pa surpriza

Kushtrim Guraj

Ndalesë e pjesshme për automjetet dizel në Berlin

Kushtrim Guraj

Tani në Facebook messenger tekstet mund shkruhen përmes zërit

Kushtrim Guraj