RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Samet Tours

Emisioni ” Freskia e mëngjesit” është emision i përditshëm që sjellë Radio Pendimi.

Ky emision vjen çdo ditë nga e hëna deri të premtën me moderatorin Urim Isma, duke filluar nga ora 08.30.

Lajme, Kalendari historik, Kuriozitete, Shëndetësi, Kulturë, Sport e shumëcka tjetër në emisionin “Freskia e mëngjesit” Tanimë do të jemi edhe më afër dëgjuesve duke komunikuar së bashku në pjesën e tretë të emisionit, ku ju mund të inkuadroheni dhe të merrni pjesë në kuizin e emisionit të mëngjesit.

Emisioni “Një ilahi për ty” mbahet çdo të hënë duke filluar nga ora 20.00 me moderator Hevzi Hasani dhe Agim Naipi .

Ky emisioni tanimë është i njohur tek ju, i cili ka startuar të mbahet që nga hapja e Radio Pendimit.

Në këtë emision në radhë të parë roli kryesor i takon dëgjuesve pasi ata mund të inkuadrohen drejt për se drejti përmes lidhjes telefonike dhe të bëjnë përshendetje apo ndonjë urim si dhe të kërkojnë ilahitë e tyre të preferuara, e poashtu dëgjuesit kanë mundësi të bëhen pjesë e emisionit edhe përmes mesazheve duke na shkruar në rubrikën Dërgo Mesazh.

Emisioni Të gjithë nga pak

Ta njohim të vërtetën

Orari: E Martë koha verore ora 21.30 – 23.00   koha dimrore ora 20. 30 – 22.00

Moderator : Të ndryshem

Kontakt : Telefon 00377 44 536 635  + Sms

Garo edhe ti

Orari: E Mërkurë ora 20.00 – 22.00

Moderator :  Hevzi Hasani

Kontakt : Vetëm mes lidhjës telefonike 0041 44 586 99 03 ose Skype : radiopendimi

Emisioni “Oqeani i diturisë” Projekti më i ri që sjellë Radio Pendimi, çdo të enjte nga ora 13.30, me hoxhallarë të ndryshëm.

Bëhu pjesë edhe ti, duke parashtuar pyetjen tënde, në emisionin “Pyete hoxhën”.

E mërkurë ora 13.30 – 15.00 h, moderator Urim Isma.

Ta njohim fenë tonë

Orari: E Premte ora 20.00 – 22.00

Moderator : Nehat Mehmedi – Enes Rrustemi – Isak Sinani

Kontakt : Telefon 0041 44 586 99 03 ose Skype : radiopendimi

shkruaj pyetje tek rubrika dërgo mesazh

Çdo të dielë pas namazit të drekës sipas kohës në Kosovë, në Radio Pendimi mund të ndiqni drejtpërdrejtë ligjëratë islame me tema të ndryshme.

Live vetëm në Radio Pendimi

Emisioni ” E diela pasdite” është projekti më i ri që sjellë Radio pendimi.

Ky emision vjen çdo të diel prej orës 17:00 me moderatorin Urim Isma.

Tanimë do të jemi edhe më afër dëgjuesve duke u shoqëruar edhe gjatë fundjavës për të komunikuar së bashku.

Gjatë këtij emisioni do të mirëpresim telefonuesit për të na rrëfyer ecurinë e tyre gjatë javës, do të zgjedhin hitin e javës, por edhe do të përshëndesim njëri-tjetrin duke dëgjuar ilahi tuaja të preferuara.

Drita e së vërtetës – Hoxhë Fadil Musliu

Orari: E Diel ora 20.00 – 22.00

Moderator : Jetmir Rrahmani – Blerim Sinani

Kontakt : Telefon 0041 44 586 99 03 ose Skype : radiopendimi

shkruaj pyetje tek rubrika dërgo mesazh

© RADIO PENDIMI. Të gjitha të drejtat e mbrojtura.