RTV Pendimi
Akademi Kuranit
Flyer Fahrschule struga
Kompania Ziel Bau
Goodlife
Auto Lider
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

EDHE UNË KAM NEVOJË ASHTU SI TI

Ai që interesohet për ty shpesh,

do prej teje që edhe ti të interesohesh për të.

Ai që përkujdeset për ty,

do prej teje që të përkujdesesh për të.

Ai që të dhuron dashuri,

e pret prej teje të njëjtën gjë.

Zakonisht atë që ne ua japim të tjerëve me të vërtetë kemi edhe vetë nevojë për të.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

DYNJANË E KUPTON KUR E HEDH DHEUN MBI ATË QË E DO

Irfan Jahiu

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Irfan Jahiu

DHURATAT QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN

Irfan Jahiu

O BILAL, NGRITU DHE REHATONA ME NAMAZ!

Irfan Jahiu

DHJETË LLOJET E LOTËVE

Irfan Jahiu

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Irfan Jahiu

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Irfan Jahiu

KJO ËSHTË JETA

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: