RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Flyer Fahrschule struga
Akademi Kuranit
Auto Lider
Goodlife
Pyetje & Përgjëgjje

Dyshoj se kam sihër rreth martesës!

Pyetje:
Dyshoj se kam sihër dhe mendoj se dikush ma ka prerë nafakën për
martesë!

Përgjigje:

Nëse dyshoni në këtë gjë, mund të shkoni te ndonjë hoxhë i cili di të bëjë rukje duke lexuar Kur’an dhe aty mund të konstatoni se keni apo jo sihër. Por, keni kujdes nga të ashtuquajturit hoxhallarë, fallxhorët, etj.

Prof.Muhamed Dërmaku

pertymoter.net

Postimet e ngjajshme

Një vëlla punon me mosbesimtarët, çfarë e këshilloni vëllaun në lidhje me këtë?

Kushtrim Guraj

A lejohet që muslimani të betohet në diçka tjetër jashta Allahut ,- azze vexhel!?

Kushtrim Guraj

Qëndrimi i Islamit ndaj hakmarrjes

Kushtrim Guraj

A lejohet mbyllja e syve në namaz?

Kushtrim Guraj

A LEJOHET KRYERJA E UMRES NGA GRUAJA PËR BURRIN E SAJ TË VDEKUR!

Kushtrim Guraj

Dyshoj se kam sihër për martesë…

Kushtrim Guraj

A lejohet vënja(vendosja) e dhëmbëve të arit për burra në raste të nevojshme?

Kushtrim Guraj

A është gjynah mbytja e buburrecave?

Kushtrim Guraj

Si t’i bind që e kanë gabim?

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: