RTV Pendimi
Flyer Fahrschule struga
Kompania Ziel Bau
Goodlife
Auto Lider
Pyetje & Përgjëgjje

Dyshoj se kam sihër për martesë…

Pyetje:
Kam dyshim se kam sihër dhe mendoj se dikush më ka prek nafakën për martesë?

Përgjigje:
Nëse keni dyshim për një gjë të tillë dhe në një mënyrë vëreni se keni shenja të sihrit, atëherë shkoni te ndonjë hoxhë i mirëfilltë, që bën kurimin përmes leximit të Kur’anit dhe tek ai mund të merrni udhëzime të duhura për ta prishur sihrin. Keni kujdes nga ata që e quajnë vetën hoxhallarë dhe i kurojnë njerëzit me hajmali, për shkak se dëmi është shumë i madh.Allahu e di më së miri!

Prof    Muhamed Dërmaku 

 

pertymoter.net

Postimet e ngjajshme

Një vëlla punon me mosbesimtarët, çfarë e këshilloni vëllaun në lidhje me këtë?

Kushtrim Guraj

A lejohet që muslimani të betohet në diçka tjetër jashta Allahut ,- azze vexhel!?

Kushtrim Guraj

Qëndrimi i Islamit ndaj hakmarrjes

Kushtrim Guraj

A lejohet mbyllja e syve në namaz?

Kushtrim Guraj

A LEJOHET KRYERJA E UMRES NGA GRUAJA PËR BURRIN E SAJ TË VDEKUR!

Kushtrim Guraj

A lejohet vënja(vendosja) e dhëmbëve të arit për burra në raste të nevojshme?

Kushtrim Guraj

A është gjynah mbytja e buburrecave?

Kushtrim Guraj

Si t’i bind që e kanë gabim?

Kushtrim Guraj

A lejohet femra të dal imam në shtëpi?

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: