RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Meso Kuranin
Auto Lider
Tribuna per Jetimat
Mirësjellja - Edukata fetare

DOBITË E LUTJES

Lutja është sebep për largimin e zemërimit të Allahut.

Lutja është sebep për zemërgjerësi.

Lutja është shkak për zbritjen e mëshirës së Allahut dhe largimin e fatkeqësive.

Lutja është sebep për largimin e brengave.

Lutja është sebep për lehtësimin e çështjeve.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

BËHU NJERI QË LË GJURMË TË MIRË!

Irfan Jahiu

BARAZIMET

Irfan Jahiu

PËR TA KUPTUAR HESHTJEN E TIJ

Irfan Jahiu

RESPEKTI ËSHTË DHURATA MË E BUKUR

Irfan Jahiu

SA MË I MOÇËM QË PO BËHEM

Irfan Jahiu

MIRËSIA ÇDOHERË E JEP FRYTIN E SAJ

Irfan Jahiu

TË FILLOJMË ME PËRMIRËSIMIN E VETES

Irfan Jahiu

KUJDESU PËR VETEN

Irfan Jahiu

PËRMIRËSOJI VEPRAT E TUA

Irfan Jahiu