RTV Pendimi
Auto Lider
Samet taurs
Reklama e Fatmirit
Royal
Goodlife
Agjërimi

DISA GABIME QË VEPROHEN GJATË RAMAZANIT

Muslim Shop
 1. Braktisja e lutjes para namazit të akshamit.

 2. Vonimi i iftarit derisa të kryhet ezani (prej sunetit është përshpejtimi i tij).

 3. Falja e namazit të akshamit në shtëpi dhe jo në xhami me xhemat.

 4. Teprimi në ushqim dhe pije.

 5. Humbja e kohës në gjëra të kota në mes dy namazeve, të akshamit dhe jacisë.

 6. Mosplotësimi i namazit të teravive me imam.

 7. Shpërfillja e syfyrit.

 8. Braktisja e lutjes në kohën e syfyrit.

 9. Shkujdesja nga gjallërimi i natës së Kadrit (qëllimi është për 10 netët e fundit).

 10. Shkujdesja nga leximi i Kuranit dhe të përfunduarit e tij.

 11. Mos kalitja e fëmijëve që të mësohen të agjërojnë.

 12. Falja e namazit vetëm se gjatë muajit të Ramazanit dhe braktisja e tij jashtë Ramazanit.

 13. Të preokupuarit me filma dhe seriale.

 14. Të fjeturit e tepërt gjatë ditës dhe ndeja gjatë natës duke e kaluar në gjëra të padobishme.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

DHJETË NETËT E FUNDIT DHE NATA E KADRIT – RREGULLA DHE DOBI  

Irfan Jahiu

ITIKAFI – DISPOZITA DHE DOBI

Irfan Jahiu

Çfarë përjeton trupi gjatë agjërimit, tregon nutricionisti Agron Rexhepi (Video)

Hevzi Hasani

 VEPRA TË MIRA NË RAMAZAN

Irfan Jahiu

SI TA SHFRYTËZOJMË MUAJIN E RAMAZANIT? – RREGULLA DHE DOBI

Irfan Jahiu

AGJËRIMI NË RAMAZAN – RREGULLA DHE DISPOZITA

Irfan Jahiu

PRITJA E RAMAZANIT DHE RREGULLAT E ZEKATIT – RREGULLA DHE DOBI

Irfan Jahiu

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Irfan Jahiu

GJENDJA E NJERËZVE PAS RAMAZANIT

Irfan Jahiu