RTV Pendimi
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Të ndryshme

Diktatori dhe Minaret Raketa!!

Askend më nuk na habisin titujt e këtillë: Erdogani Diktatorë, as ajo se 10tra Diktatorë të vërtetë që terrorizojnë popujt e tyre muslimane, askush ne Perendim nuk i përmend-përkundrazi, bashkëpunojnë me ta natyrshëm! Por ajo që na “habitë” në këtë numër të Der Spiegel është ajo se këta njerëz me shëndërrimin e Minareve në Raketa po na dëshmojne se me kend kanë problem?! A ka këtu ende paqartësi?!

Image may contain: text

Postimet e ngjajshme

Kërko strehim vetëm tek Allahu i madhëruar!

Kushtrim Guraj

DERI SA NUK PAJTOHEMI TË GJITHË  SKA BEREQET

Kushtrim Guraj

Doktorant-ja dhe shkencëtarja e re, Arlinda Amiti, zotëron 8 gjuhë të huaja dhe ligjëruese në universitetin e Bazelit

Hevzi Hasani

Kjo është fitorja më e madhe!

Kushtrim Guraj

Gështënja!

Hevzi Hasani

KATËR HADITHET QË DO TË MJAFTONIN  PËR JETEN TONË

Kushtrim Guraj

A ke bërë ndonjë punë prej së cilës pret shpërblim të madh?

Kushtrim Guraj

Çfarë po ndodhë me shëndetin tonë!

Kushtrim Guraj

KUJDES NGA TË PERQESHURIT

Kushtrim Guraj