RTV Pendimi
Goodlife
Auto Lider
Flyer Fahrschule struga
Kompania Ziel Bau
Të ndryshme

DERI SA NUK PAJTOHEMI TË GJITHË  SKA BEREQET

Një hoxh shkon në një fshat për t’u bë imam.
Mirpo xhemati i thonë hoxhë:ne duam një hoxhë qe kur të duam ne të na bjen shi,ai te bën lutje dhe shiu menjëherë të bjen .Hoxha tha,unë nuk mund të garantoj një gjë të tillë dhe u largua.
Shkoj një tjetër hoxhë,por e njejta ndodhi edhe me te.
Kur shkonë i treti,ai e pranon kushtin,xhemati sa u gëzuan po aq edhe u habitën,si dotë mund të ndodh një gjë e tille? të xhumanë e parë sa e kryenë namazin,kryetari i xhamisë iu drejtua hoxhës:Imam efendi :
Sod duhet të bësh dua që të bjen shi,ska problem tha hoxha,vetëm për t’u pranua lutja ime, ju së pari duhet të pajtoheni të gjithë që të bjen shi.
Ngrihet njëri,thotë:jo sod hoxhë,se un vec sa e kam kositur livadhin,hoxha tha pra linje për xhumanë tjeter.
Erdhi xhumaja tjetër,kryetari tha hoxh:sod duhet të bësh dua për shi,po po tha hoxha,vetëm pyeti katundin a jane dakord të gjithë? së shpejti u ngrit njëri dhe tha:jo sod hoxhë,ngase më ka mbet një grurë për pak pa korrë.Kështu që as nji xhuma ata nuk u pajtuan të gjithë.
Kështu pra kur nuk pajtohemi mes vete të mos presim bereqetë.
O Zot,na bashko dhe na pajto mes veti, ja Rabbel aleminë.

Hoxhë Zekerija Bajrami

Postimet e ngjajshme

Dashuri e sinqertë!

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për Xhaminë “Horizont” në Wels të Austrisë

Hevzi Hasani

Kështu është rrizku yt !

Kushtrim Guraj

PËR NJË PATRIOTIZËM TË VËRTETË

Kushtrim Guraj

Kërko strehim vetëm tek Allahu i madhëruar!

Kushtrim Guraj

Doktorant-ja dhe shkencëtarja e re, Arlinda Amiti, zotëron 8 gjuhë të huaja dhe ligjëruese në universitetin e Bazelit

Hevzi Hasani

Kjo është fitorja më e madhe!

Kushtrim Guraj

Gështënja!

Hevzi Hasani

KATËR HADITHET QË DO TË MJAFTONIN  PËR JETEN TONË

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: