RTV Pendimi
Hapja e xhamis
Auto Lider
Samet taurs
Goodlife
Mirësjellja - Edukata fetare

DEFINICIONI I KOHËS

Muslim Shop

E ngadalshme, kur pret.
E shpejtë, kur frikësohesh.
E gjatë, kur je i pikëlluar.
E shkurtër, kur gëzohesh.
Nuk mbaron, kur ke dhimbje.
Nuk e ndien atë, kur je i lumtur.
Vrasëse, kur je në gjendje vetmie.
Ndalet, kur dashuron.
“Kohën” nuk e përcaktojnë akrepat e orës, po ajo ndryshon sipas të rrahurave të zemrës sate dhe gjendjes shpirtërore.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu